Handmade

Despre bijuterii handmade

La Miidefloriart, găsiți o gamă largă de produse, handmade, făcut cu grijă, plin de inspirație. Bijuterii handmade, diverse obiecte handmade realizate cu dragoste de către cei mai talentați artisti .

[woodmart_categories orderby=”” order=”ASC” style=”carousel” spacing=”30″ slides_per_view=”3″ hide_pagination_control=”yes” hide_prev_next_buttons=”yes” ids=”” number=”3″ hide_empty=”yes” wrap=”no” autoplay=”no” lazy_loading=”no” scroll_carousel_init=”no”]
[woodmart_title size=”large” color=”primary” style=”underlined” title=”Produse Miidefloriart” woodmart_css_id=”5e95a8aab7d4e” title_width=”100″]
[woodmart_products layout=”carousel” slides_per_view=”4″ hide_pagination_control=”yes” hide_prev_next_buttons=”yes”]

Mâini harnice si destoinice transformă materialele utilizate în bijuterii unice care te îmbie intr-o lume a elegantei, rafinametnului si bunului gust.
Pline de culoare si viata, apreciate de oricine iubeste arta,pietrele semipretioase si cristalele Swarovski. In fiecare sezon aducem la viata o noua colectie de bijuterii in pas cu tendintele modei,combinand cerintele clientilor nostrii cu ideile noastre creatoare,rezultatul fiind dovada iubirii noastre de arta, de viata si de oameni.

Alege Miidefloriart si te vei simtii speciala de fiecare data!

Colier mov cu cristale Swarovski, un colier deosebit cu un design exclusivist, care i-ti va aduce prestanţă şi eleganţă ,precum şi admiraţia celor din jur.

Vezi produsul – Colier handmade

Acest colier deosebit este lucrat manual, iar elementele florale viu colorate accesorizate cu cristale Swarovski şi piatra semipreţioasă „Carneol” vor aduce un plus de frumuseţe şi rafinament ţinutei dumneavoastră.

Vezi produsul – Colier cu piatră semiprețioasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *