Blog

Cum să îți accesorizezi ținuta cu bijuterii handmade

Frumusețea bijuteriilor handmade este dată de faptul că sunt unice în comparație cu bijuteriile găsite în magazine și mall-uri. Cu toate astea, trebuie să știi cum să porți o bijuterie cum trebuie și să te asiguri că se potrivește bine cu alte accesorii fashion pe care le ai în dulap.

Bijuteria handmade nu este o piesă de artă obișnuită, așa că va trebui întotdeauna să fii creativ în această privință. Dar apoi, nu trebuie să fii deranjată  de regulile aparent dure de purtare a bijuteriilor. Concentrează-te să arăți cât mai bine și în cazul în care încă mai ai niște dubii despre cum poți să porți acest tip de bijuterii am creat pentru tine o listă cu moduri în care vei putea străluci alături de bijuteriile tale handmade.

Chiar dacă iubești bijuteriile obișnuite, există zile în care ai nevoie de ceva ieșit din comun pentru a putea face o declarație și a ieși din zona de comfort. Deoarece bijuteriile handmade sunt unice și excepționale, poți avea încredere în ele pentru a te pune în centrul atenției în zilele speciale. Orice bijuterie lucrată manual alegi să  porți, rămâi fidel dorințelor interioare și simțului stilului, indiferent de tendințe, deoarece, în realitate, bijuteriile lucrate manual sunt clasice. Bucură-te de bijuteriile tale astăzi și în fiecare zi.

Cum să îți schimbi ținuta și dispoziția cu un colier. Sau mai multe

Poate că te pregătești pentru un eveniment deosebit sau poate că este o zi ca oricare alta, dar te confrunți cu una dintre acele situații când nici măcar ținuta favorită nu este ceea ce trebuie și nu te mai mulțumește. O soluție la îndemână este să accesorizezi rochia, bluza sau cămașa cu un colier. Impactul va fi unul instant.

Alegerea colierului trebuie să țină cont de ocazie, momentul zilei, stilul vestimentar adoptat, culorile care ți se potrivesc, de tipul și mărimea decolteului.

Astfel, pentru bluze, topuri, rochii cu decolteu în V, poți opta pentru coliere care sa urmeze aceeași formă, sau să adaugi pandative pe lungime. Pentru un efect optim, cu cât decolteul este mai adânc, cu atât ar trebui să fie mai voluminos pandativul.

Decolteul pătrat sau în formă de trapez este foarte bine pus în evidență de colierele dispuse la baza gatului sau de pandantivele cu un finisaj unghiular. Când alegi un decolteu de tip bărcuță, cel mai bine este să optezi pentru coliere cu pandantive mici și simple.

Pentru decolteul în formă de inimă, poți alege piese cu pandantive mai late, care să echilibreze porțiunea descoperită. Detaliile de genul curbelor și unghiurilor ușor rotunjite le vor echilibra pe cele ascuțite ale acestui tip de decolteu.

Pentru rochiile sau topurile fără bretele, sunt potrivite colierele la baza gatului.

Chiar și o ținută simplă sau una monocoloră pot ieși în evidență cu accesoriile potrivite. 

Alege modelele și culorile care ți se potrivesc din colecția Miidefloriart!