Miidefloriart

DESPRE NOI

   Miidefloriart este un concept nou marca Hand Made,care a luat nastere in anul 2003 prin munca de echipa depusa de colectivul nostru atras si pasionat de frumos.
Mâini harnice si destoinice transformă materialele utilizate în bijuterii unice care te îmbie intr-o lume a elegantei,rafinametnului si bunului gust.
Pline de culoare si viata,apreciate de oricine iubeste arta,pietrele semipretioase si cristalele Swarovski se transforma in adevarate opere de arta care completeaza dupa bunul plac al fiecaruia orice tinuta, fie ea de zii, sport sau chiar de seara.
In fiecare sezon aducem la viata o noua colectie de bijuterii in pas cu tendintele modei,combinand cerintele clientilor nostrii cu ideile noastre creatoare,rezultatul fiind dovada iubirii noastre de arta, de viata si de oameni.
   Oferim mereu sprijin in alegerea produselor, promotii si discount-uri pentru ca ne dorim foarte mult ca bijuteriile noastre sa fie purtate cu drag si ganduri frumoase.Clientii nostrii,atat din tara cat si din afara ei, ne-au remarcat mereu prezenta la evenimentele in domeniu, in magazinele partenere si au revenit pentru a-si reintregii propria colectie, pentru a oferii un cadou celori dragi sau pentru a fi la curent cu ultimele noastre lucrari.   Alege Miidefloriart si te vei simtii speciala de fiecare data!